Klubbmästerskapet i krokig bana 2023

Österbottens kaninhoppare bjuder in alla medlemmar till klubbmästerskapet i krokig bana 2023. Under dagen kommer klubbmästarna i krok medelsvår, lätt och mini att koras. Vi kommer att hoppa fyra olika klasser under dagen krok ny mini, krok mini, krok lätt och krok medelsvår. Krok ny mini är ingen KM klass utan hålls som en vanlig klass.

Kaffe mm kommer finnas till försäljning under dagen. WC finns på platsen. Tävlingen hålls på en grusplan. Var på plats i god tid före tävlingen startar.

För att delta bör både du själv som förare och din kanin vara registrerad hos oss! Kaninen måste vara minst 4 månader för att få starta Ny mini och Mini, kaninen bör vara minst 5 månader för att få starta Lätt.

För att delta bör du även ha en sele till din kanin samt ett koppel som är godkänt enligt reglerna. Detta är en sele som har den lilla ringen som du fäster kopplet i bak på ryggbandet och inte mitt på. Selen måste även vara av en sådan modell som enligt reglerna är godkänd. Kopplet ska vara minst 2 meter och det får inte vara ett flexikoppel.

Kaninen ska under hela tävlingsresan och dagen ha tillgång till ordentligt med hö och vatten. I transportburens botten ska det finnas ordentligt med strö, t.ex. tidning, spån och hö, så att kisset absorberas.

Plats: Idrottsvägen 2, 66100 Malax

Datum: 14.10.2023

Tid: kl.13

Kostnad: 3€ / start för KM klass, 2€ / start för ny mini.

Betalningssätt: Vi skickar en faktura en gång per termin till dig per e-post där vi samlat alla dina kostnader för den terminen.

Kontakt: Frida Åbacka – 045 1518718       osterbottenskaninhoppare@gmail.com

Anmäl senast: 10.10

Anmäl via formuläret nedan!

 

 

Back to top of page